Vállalkozóknak

Vállalkozást tervezel, vagy már vállalkozó vagy?

 Elkeveredtél a szabályok között? Kíváncsi vagy az új trendekre? Túl sok változás volt a körülményekben az elmúlt időszakban? Mások tapasztalatai érdekelnek valamilyen témában? Fordulj hozzánk bizalommal.

A DermAkadémia a 2010-től máig tartó időszakban intenzíven részt vesz a magyar kozmetikai vállalkozások életében és a piac tanulmányozásában. A 1223/2009-es kozmetikai törvény magyarországi bevezetése óta küzdünk a mikro vállalkozások oldalán azért, hogy elérhetőbbé tegyük számukra a kozmetikumkészítő vállalkozás elindítását és biztonságos fenntartását. 

Mit kínálunk neked?

 • A törvények ismeretét.
 • Előtted indult több mint száz vállalkozás tapasztalatainak összegzésével nagyon pontos tanácsokat szinte minden helyzetre, amivel vállalkozóként szembesülhetsz.
 • Az ország sok pontján a helyi hivatali viszonyok ismerete miatt pontos indulási menetrendeket.
 • A piac és szereplőinek átfogó ismerete miatt megoldási javaslatokat a leggyakrabban felmerülő problémákra.
 • Mély szakmai ismeretet az elérhető kozmetikai alapanyagok, trendek és szellemi áramlatok ismeretében, így az értékrendednek és a célcsoportodnak megfelelő kozmetikumok elkészítésében is segítséget nyújthatunk.
 • Horizontális kapcsolattartást a magyarországi kozmetikai piac nagyobb szereplőivel, és az ő tapasztalatrendszerükkel
 • Élénk betekintést az EU legújabb projektjeibe, stratégiai irányaiba, és a törvénykezés haladásába.

Többféle módon is kapcsolatba léphetsz velünk, és az áltaunk nyújtott szolgáltatásokkal:

 1. Egyéni tanácsadás keretében beszélgethetünk a te speciális problémáidról
 2. Tanfolyamainkon való részvétellel általános információkhoz juthatsz a szabályozásokról, vállalkozói utakról, kozmetikumkészítő trendekről, alapanyagokról stb.
 3. Hírlevelünkben kéthetente közlünk veled információt az időszak legforróbb témáiról
 4. Ha előfizetsz a DermAkadémia szolgáltatásaira, Online live előadásokkal, Zárt FB csoporttal és egyéb tartalmakkal is készülünk neked.

Vállalkozói szolgáltatásaink

 • Teljes csomag: a kozmetikum megtervezésétől a piacra kerülésig minden szakmai projektet elkészítünk és megszervezünk számodra a Te pontos igényeid szerint. 
 • Termékfejlesztés, a gyártás megszervezése, a szükséges dokumentációk megírása, kozmetikum-címke szakmai ellenőrzése, honlap marketing szövegeinek szakmai ellenőrzése és minden más, amire a termékednek még szüksége van.
 • Termékfejlesztési szolgáltatás: a Te pontos igényeid szerint fejlesztünk számodra bármilyen általad megálmodott terméket!
 • A termékek értékesítéséhez kapcsolódó dokumentációidat is készítheted velünk, segítünk a TIDtől a natúr-protokollod megírásáig. (TID, GMP, Natúr, Vegán, stb protokollok, Gyártáshoz kapcsolódó dokumentáció, stb.)
 • Műhelyépítésben vagy a közösségi műhelyhez való hozzáférésben is rendelkezésedre állunk.
 • Szakmai szemmel ellenőrizzük a címkéidet és a honlapjaid marketing szövegeit.
 • Tanácsadásunk keretében válaszolunk a személyes kérdéseidre
 • COSMILE alkalmazás kezeléséhez, és a benne való regisztrációban is fordulj hozzánk bizalommal!

Marketing tanácsadás

 

Csapatunk külsős marketing tanácsadója, Morell Eszter közel közel 10 éve dolgozik együtt natúr kozmetikum készítő vállalkozásokkal. Arculat, illetve weboldal kialakításában, illetve online marketing támogatással is segítette fejlődésüket.

A DermAkadémiához marketing stratégia és arculatváltás fázisában kapcsolódott be 2022 őszén. Segít minket a célkitűzésekben és az integrált marketingkommunikáció megvalósításában.

 

Szívügyének tekinti a magyar kisvállalkozások fellendítését, a vállalkozói szemlélet edukációját és a nők érvényesülését a vállalkozói szférában.

Vállalkozói szolgáltatásaink között szeretnénk nektek felajánlani szolgáltatásait, melyeket részletesen itt találhatsz.

 

Választható tanfolyamok

Üzleti tanfolyam Vállalkozóknak

Üzleti tanfolyam

A cél, hogy elindítsd a saját kozmetikum gyártó vállalkozásodat

49.900 Ft / 6 hónap elérhetőség
Ez érdekel

Legutóbbi blogbejegyzések

2024-05-08

Szeptembertől itt a kozmetikus továbbképzés!

Címkék: kozmetikus

Kategóriák: vállalkozóknak

2024 az újdonságok éve a DermAkadémia világában: az idén vált két félévessé frissített, újratervezett kozmetikumokkal foglalkozó iskolánk, és idénre tervezzük az első kozmetikusoknak szóló tanfolyam sorozatunkat is.Ha jobban meg akarod ismerni ezt a tanfolyam sorozatot, olvasd el ezt a cikket, majd kattints a videóra, amely egy előadást tartalmaz, amit az online Beauty konferencián mondtam el. A v

Elolvasom

2023-12-11

2023 visszanézve

Címkék: 2023, évértékelő

Kategóriák: hobbi kencekészítőknek, kozmetikum akadémia, vállalkozóknak

A 2023-as év rengeteg változást hozott a cégünk életében. Visszanézek, és el sem hiszem, honnan kezdtük.2022 októberében kezdtünk hivatalosan is együtt dolgozni az új marketingesünkkel, Eszterrel, akivel elkezdtünk arról beszélgetni, hogyan vezényeljük le a cég átalakulását. Házikence Tanodából DermAkadémia lettünk. A név 2022 karácsonyára véglegessé vált és belekezdhettünk az átalakulásba.Az új i

Elolvasom

2023-12-11

Új Akadémiai képzéseink

Címkék: kozmetikus, kozmetikum

Kategóriák: kozmetikum akadémia, vállalkozóknak

2024 februárjában indul az új félévünk, ahol nagyon izgalmas és új tanulással várjuk már végzett hallgatóinkat.A régi Iskola, vagy a Kozmetikum Készítő Akadémia (KKA) elvégzése ad elegendő tudást ahhoz, hogy a Kozmetikum Fejlesztő Akadémiánkat vagy a Kozmetikus Továbbképzésünket elvégezhesd.Az új képzések  a Kozmetikum Készítő Akadémia folytatásai, magunk között 7., 8., stb. modulként utalunk a be

Elolvasom

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!