Kozmetikum fejlesztő tanfolyamok

 I/1. Kozmetikum Készítő Akadémia mindenkinek

I/1. Kozmetikum Készítő Akadémia

Ez az Akadémia belépő a kozmetikumok világába. Megtanulhatod az alapfogalmakat, az igazságot a leggyakrabban használt alapanyagokról, a kozmetikumok tudományának alapvető elveit, és egyszerűbb kozmetikumok tervezését is.

395.000 Ft
Ez érdekel
 II/1. Kozmetikum Szakértő Továbbképzés kozmetikum készítőknek

II/1. Kozmetikum Szakértő Továbbképzés

Ebben a Kozmetikum Készítő Akadémia után végezhető három modulban elmélyülhetsz a kozmetikum készítés alapjaiban. Többet tanulhatsz meg az alapanyagokról, az INCI listákról, és bevezetünk a kozmetikum tervezés alapvető technikáiba is.

280.000 Ft
Ez érdekel
 II/2. Kozmetikum Tervező Továbbképzés kozmetikum készítőknek

II/2. Kozmetikum Tervező Továbbképzés

Ebben a Kozmetikum Szakértő Továbbképzés után végezhető három modulban a kozmetikum tervezés szabályrendszereit, finomságait tanulhatod meg. Elvégzése lehetőséget ad számodra, hogy megértsd a profi kozmetikumok tervezésének szempontrendszerét, megtanuld kezelni és tervezni az innovatív kozmetikumformákat, és hogy megtanuld, hogyan szerezhetsz hiteles információt a kozmetikumok alapanyagairól, és hogyan tudsz velük működő krémeket tervezni.

280.000 Ft
Ez érdekel
 Szappankészítő Iskola mindenkinek

Szappankészítő Iskola

A szappankésítés nagyon izdalmas és változatos része a kozmetikumkészítés tudományának. Iskolánkban 9 féle egymástól alavetően különböző szappankészítő technikát tanulhatsz meg, a legegyszerűbb szappanoktól az átlátszó szappanok tervezéséig és elkészítéséig.

199.000 Ft
Ez érdekel
Gyógynövények a Kozmetikában Iskola mindenkinek, természetgyógyászoknak

Gyógynövények a Kozmetikában Iskola

Bemutatjuk neked, hogyan használt a gyógynövényeket, a növényi olajokat és az illóolajok a kozmetikumokban

199.000 Ft
Ez érdekel

Kozmetikus továbbképzések

INCI kód megértése - Kozmetikusoknak kozmetikusoknak

INCI kód megértése - Kozmetikusoknak

A három modul elvégzése segít neked abban, hogy megértsd, hogyan épülnek fel a kozmetikumok. Testközelből megismerheted az alapanyagaikat, felépítésüket. A továbbképzés végére gyakorlatot szerezhetsz az INCI listák értelmezésében, és képes leszel kiválasztani a leghatékonyabb, kozmetikai elveidnek megfelelő kozmetikumcsaládot, a szalonodba.

280.000 Ft
Ez érdekel

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!