Marketing szolgáltatások

Marketing szolgáltatások

Vállalkozóként egyedül érzed magad? Jó lenne valakivel átbeszélni a vállalkozásoddal, termékmarketinggel kapcsolatos kérdéseidet?

A marketing stratégia felépítése egy folyamat. A vállalkozás, és annak vezetőjének ismerete fontos ahhoz, hogy ezt leginkább személyre szabottra, komfortosra ki lehessen alakítani. Alapvetően minimum 3 hónapos közös munkára van szükség, hogy lássuk ennek első eredményeit.

A 15 perces ismerkedő konzultáció ingyenes!

Későbbi konzultációk ára: 28 ezer forint/alkalom, illetve a díjazást az igényeidre szabjuk.

Az első konzultáció tartalmaz egy kérdőív alapján történő piac- és versenytárs felmérést és egy 45 perces online konzultációt, melyet kifejezetten a problémás területekre hegyezünk ki. A konzultációt követően kapsz egy nagyságrendileg 20-25 oldalas részletes dokumentumot, mely a felmérés eredményét és a beszélgetés alapján tett javaslatokat tartalmazza.

(A megrendelés feltétele az ismerkedő konzultáción való részvétel.)

 

Marketing audit

Érdekel milyen állapotban van a weboldalad? Hogyan szerepelsz a versenytársakhoz képest? Hogy mit lehetne tenni ahhoz, hogy a jelenlegi piaci helyzeted legalább 30%-al javítsuk?

Egy marketing audit során visszajelzést kapsz a weboldaladról mind felhasználói, mind pedig technikai szempontból. Átnézésre kerülnek a social média felületeid, az arculatod és a kommunikációs stílusod. Megnézzük, hogyan szerepelsz a konkurenciádhoz képest. Ezek az alapok, de a listát bővíthetjük még igény és megállapodás szerint.

A számok, tények alapján javaslatokat kapsz fejlesztésekre.

Ára: 59.900 forint

 

Marketing stratégia, integrált marketingkommunikációs terv

Nem szeretnél azon aggódni, sokat gondolkodni mit posztolj, mikor milyen akciót indíts, hogyan működjön a marketinged? Kitaláljuk együtt! Készhez kapsz minimum negyed évre egy tervet arra, hogy céljaidhoz igazodóan, struktúráltan tudj haladni a marketingeddel!

A stratégiát teljesen az igényeidhez, céljaidhoz, pénzügyi kereteidhez szabjuk. Amennyiben szeretnél Eszterrel ezen együtt dolgozni, 

 

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!