kalkulátor

Kalkulátorok

Üdvözlünk kozmetikum-készítő kalkulátoraink között.

A DermAkadémia azért hozta létre ezt a lehetőséget, hogy megkönnyítse munkádat a szappanreceptek tervezéséhez, és a kozmetikumkészítéshez.

Szappanrecept-kalkulátoraink segítenek a receptek optimalizálásában. Nemcsak pillanatok alatt kiszámolják és megadják a készülő szappan legfontosabb paramétereit, de grafikusan is láthatóvá teszik számodra, a könnyebb átláthatóságért. Háromféle kalkulátorunk van: az egyik csak Nátrium-hidroxiddal számol, a második csak KOH-t számol lúgként, és olyan is, ami a kevert NaOH-KOH szappanok készítéséhez nyújt segítséget. 

A kozmetikumkészítéshez nagyon fontos, hogy pontosan tudjunk számolni az összetevőkkel. Gyakran előfordul, hogy egy receptet azért olyan nehéz elkészíteni, mert nem ismerjük jól a bennük lévő mértékegységeket, nem tudjuk pontosan miből mennyit használunk, akkor nehezen tudjuk megtalálni az összetevők optimális mennyiségét.
Ebben lesznek segítségedre a következő kalkulátorok.
Ha előveszed a nagymama receptjét, vagy egy internetes recepttel találkozol, de nem vagy tisztában, hogy mennyi egy csésze, vagy egy uncia, akkor fordulj nyugodtan kalkulátorainkhoz. 
Ha nem vagy biztos benne, hogy hosszú távon is szükséged lesz kalkulátorainkra, akkor próbáld ki őket! Most november végéig minden kalkulátorunk használat 30 napig ingyenes, utána az ingyenes próbaidőszak 5 napra változik, de továbbra is elérheted a kalkulátorainkat akciós bevezető áron.
 

Kalkulátor neve
Ár
Folyékony szappan-KOH
1 000 Ft / 12 hónap
Mértékegység kalkulátor
0 Ft / hónap
Szappan kétféle lúggal
1 000 Ft / 12 hónap
Szilárd szappan - NaOH
1 000 Ft / 12 hónap
Tömegszázalék kalkulátor
0 Ft / hónap