Vélemények a Házikence Tanoda nyílt napjáról

Vélemények a Házikence Tanoda nyílt napjáról

2021-01-16

Dr. Torma Viktória

Címkék: Blog, Gondolatok az iskoláról

Kategóriák:


Új félév, hamarosan itt a nyílt napunk. Ezen a héten három volt tanítványunkat kérdeztük meg arról, hogy milyen élmény volt részt venni a nyílt napunkon. A nyílt napot alapvetően azért találtam ki, hogy a leendő kozmetikumkészítő hallgatóink próbára tehessenek, mielőtt az iskolába jelentkeznek. A szemébe nézhessenek annak, aki tanítani fogja őket. Kérdezzenek, ismerjék meg az iskola hitvallását, hangulatát, a műhelyt és a tanítás stílusát. Íme a volt tanítványaink emlékei erről az eseményről:

Szomolányi Lívia

Szomolányi Lívia Lívi nagyon aktív tagja a kis közösségünknek. Az iskola után is gyakran beszélgettünk, kérdezte a véleményemet egy sor dologban. Nagyon óvatosan, körültekintően tervezte meg a vállalkozását, ami a következő hónapokban el fog indulni. A következő sorok az ő emlékei a nyílt napunkról: „Rengeteget kutattam az interneten mielőtt rátaláltam a Házikence Tanodára. Korábban végeztem már másik iskolát, workshopot, de úgy éreztem, hogy nem kaptam igazán mély tudást. Örültem, hogy itt volt lehetőség részt venni a nyílt napon, ahol engem rögtön meggyőztek, hogy itt a helyem. Ezen a napon tájékoztattak az oktatás menetéről és hogy milyen témákat fogunk érinteni a tanfolyam során, illetve Viki minden kérdésre nagyon részletesen válaszolt. Kaptunk egy kis ízelítőt az anti-aging készítményekről, így már a nyílt napról is plusz tudással tértem haza. Rögtön elkápráztatott az a szaktudás és odaadás, amivel Viki állt a kozmetikum készítéshez, így tudtam, hogy jó helyen járok, ha szeretném a szakmát mélységeiben is megtanulni. A tanfolyam sem okozott csalódást, rengeteg anyagot és tudást kaptunk elméletben és gyakorlatban. Nem tudom, hogy létezik-e még egy olyan iskola az országban, ahol ilyen aprólékosan kitérnek a kozmetikumok minden aspektusára. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek a Házikence Tanodát, mert mind emberileg, mind szakmailag fantasztikusak!”

Baltazisz Brigitta

Baltazisz Brigitta Brigi is mostanában tervezi a vállalkozása indítását. Ő csak tavasszal végzett, elég gyorsan halad az előkészületekkel a COVID ellenére. A következő sorokat ő ajándékozta nekünk: „Amikor jelentkeztem a Házikence Tanoda Kencekészítő iskolájába és elmentem a nyílt napra, egyből éreztem, hogy jó helyen vagyok. Viki és Györgyi közvetlensége miatt olyan volt a hangulat, mintha régi ismerősök lennénk. A krémkészítésről és a tanulási folyamatról megfogalmazott kérdéseimre, még egy igazán laikus számára is érthető válaszokat kaptam. Ennek köszönhetően bátran bele mertem vágni ebbe a nagy utazásba, ami azóta is a mindennapjaim része.”

Benkovics Éva

Éva az iskolánk egyik legkomolyabban készülő hallgatója. Mindig ezer kérdés állt sorban a jegyzeteiben, a jegyzet minden sorát elolvasta, és sokszor fejből tudta, és komoly kencekészítő gyakorlattal érkezett hozzánk. A nyílt nap számára is fontos élmény volt az iskola előtt, ahogy az a következő gondolatokban megfogalmazta: „Amikor magasabb szinten kezdett el érdekelni a kozmetikumkészítés, egy olyan komplex tanfolyamat kerestem, ahol átfogó képet kapok erről az izgalmas szakmáról. Szinte elsőre megtaláltam a Házikence Tanoda képzéseit, és még aznap jelentkeztem a nyílt napra. Az ott hallottak és dr. Torma Viktória szaktudása teljes mértékben meggyőzött és tudtam, ez az a képzés, amit keresek. A 2020. márciusában kialakult Pandémia miatt az oktatás online formában zajlott, ami mindannyiunk számára új szituáció volt, de a Tanoda felkészültségének köszönhetően minden tökéletesen zajlott. A tananyag szépen egymásra épülő tematikában kapott formát, ami minden területet átölel a kozmetikumok ismerete, azok tervezése és készítése témakörben. Hálás vagyok a Házikence Tanoda csapatának a remek ismeretanyagért, és azért, hogy a tanfolyam elvégzése után se engedik el a tanulók kezét. Bármilyen kérdés, kérés esetén bizalommal fordulhatunk feléjük. Nem utolsó sorban egy saját vállalkozás elindításában, ami előtt most én is állok” Köszönjük mindhármuknak a kedves ajánló szavakat! Ez tényleg egy tanító életének legszebb pillanatai közé tartozik!  

« Ugrás az összes blogbejegyzéshez

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!