Nyílt nap a Házikence Tanodában

Nyílt nap a Házikence Tanodában

2022-08-26

Dr. Torma Viktória

Címkék: Blog, Nyílt nap

Kategóriák:


Szeptember 11-én nyílt nap lesz a Házikence tanodában! Minden félévben ünnep ez a vasárnap számunkra, amikor találkozunk azokkal, akik érdeklődnek a kozmetikumkészítés iránt, kérdésekkel és nagy kíváncsisággal jönnek el hozzánk. A nyílt nap az első belépő lélegzetvétel az iskolánkból, azoknak, akik marketingszövegek helyett valódi szakmai tudást szeretnének a kozmetikum-készítésről, alapanyagokról, marketingtrendekről és a kozmetika tudományából.

Webshopok és marketingszövegek

Sajnos, mi felhasználók még mindig nagyon hiszünk az írott szónak. Hiteleseknek és hitelteleneknek is egyaránt. Gyakran elfelejtjük, hogy az alapanyag webshopok szövegei nem hagyományos értelemben vett termékismertetők, hanem egyszerű marketing szövegek, aminek minden szavát érdemes kritikával kezelni. Ugyanez igaz a kozmetikus kencéire is. Néha a kozmetikus sem tud többet az általa használt kezelési sorokról, mint amit a marketingszövegekben és a termékbemutatókon lát. Ez bizony elég gyakran kevés, és sokszor nem bontja ki az igazság minden részletét. Ezért is nagyon fontos, kozmetikumkészítőnek, kozmetikusnak és egyszerű érdeklődő felhasználónak egyaránt, hogy rendelkezzen egy megingathatatlan alaptudással, amihez viszonyítani tudja a gombamód megjelenő újabb és újabb termékek marketingszövegeit, és viszonyulni tudjon hozzá.

A Nyílt nap

Már maga a nyílt nap is nagyon fontos információforrás lehet. Az utazás költségéért több órán keresztül kérdezhetsz egy szakértőt a téged évek óta foglalkoztató kérdésekről. Ez akkor is kihagyhatatlan lehetőség, ha végül úgy döntesz, mégsem jössz el az iskolába. A nyílt napon bemutatjuk az iskolát, megmutatjuk magunkat, mint szakmai műhelyt, és utána addig maradunk, amíg kérdeztek. Ha a csapat azt szeretné, kozmetikumokat elemzünk, vagy beszélgetünk a trendekről, esetleg a természetesség vagy fenntarthatóság kérdéseiről, retinolról, C vitaminról, vagy bármiről, ami már hosszú ideje érdekelt, de sehol nem találtál rá hihető választ.

A Szakértő

A szakértő vegyész doktor és fitoterapeuta, otthon van mind a tudomány, mind az alternatív gondolkodásmód és a szimbólumok világában. Bár az iskola hangsúlya egyre jobban a tudomány irányába tolódik el, hiszen olyan sok a féligazság manapság ebben a szakmában, hogy a fél éves időtartam gyakran kevés még a legfontosabbak tisztázására is. Mégis: ha természetgyógyász, vagy személyre szabott kozmetikusi kezelést végzel, esetleg magadnak lenne szükséged ilyesmire, akkor minden kérdésed értő fülekre talál nálam. Ha természetesen nem is tudom mindenre a választ (sok mindenre nincs is egyetlen igaz válasz), azt meg tudom ígérni, hogy minden problémának többféle megoldásmódjával megismertetlek, és segítek a választásban. Várjuk a jelentkezésed!

« Ugrás az összes blogbejegyzéshez

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!