Kezdő tanfolyamtól a mesterkurzusig: mit tanulhatsz nálunk?

Kezdő tanfolyamtól a mesterkurzusig: mit tanulhatsz nálunk?

2021-05-02

Dr. Torma Viktória

Címkék: Blog, szappankészítő iskola, kencekészítő iskola, iskola, Gondolatok az iskoláról, mesterkurzus

Kategóriák:


Vajon van olyan iskola Magyarországon, ami egy marketinggel, vagy könyvelői tapasztalattal rendelkező embert végig vezet a kozmetikumkészítés, mint szakma megtanulásának útján? A szakma alapjaitól egészen a legfinomabb részletekig, a kezdő lépésektől akár a modern lehetőségek megismeréséig? Erre a kérdésre sokan bólintanak már: A Házikence Tanoda pont erre vállalkozik. De mit jelent ez a gyakorlatban? Kinek, mikor, milyen élethelyzetben milyen tanfolyamokat tudunk ajánlani?

Ha csak egy-két krémet csinálnál…

…akkor válaszd a kezdő tanfolyamunkat. Itt részletesen, és nagyon érthetően megmutatjuk neked a kozmetikumkészítés alapjait, egy-két példán keresztül. A videós útmutató és a receptek alapján készíthetsz többek között emulziós krémet, micellás vizet, és arcpakolást is.

Ha az alapelvek érdekelnek…

…akkor ajánljuk neked a középhaladó tanfolyamunkat. Ha még soha nem csináltál kencét, vagy szappant, akkor érdemes ezt is a kezdő tanfolyamok valamelyikével együtt vásárolni, de a középhaladó tanfolyam önmagában is megáll. Alapvetően nem a technikákra helyezi a hangsúlyt, hanem a kencekészítés alapelveire, és arra, hogy megértsd a kozmetikumok felépítését, a benne lévő funkciókat. Nagy segítség ez a tanfolyam kezdőknek, de akkor is, ha már viszonylag régóta készítesz kozmetikumokat, és egyszerűen elveszel az interneten olvasott egymásnak ellentmondó információk sűrűjében.

Ha komoly tudást szeretnél…

…akkor várunk az iskolánkban. Ez ugyan nagy lélegzetű tanulás, de a végére megtanulhatod a kozmetikumkészítés, kozmetikumtervezés alapjait, és azt hogyan értsd meg a kozmetikumok összetevő-listáját, és építsd fel belőle a kozmetikum működését.

Ha pedig még tovább bővítenéd a tudásodat…

…akkor a mesterkurzusaink várnak. Ez a végzett iskolásainknak szóló kurzus mindig egy témát jár körül. Volt már a hidratálószereket körül járó tanfolyamunk, volt már a szenzoros anyagokat kipróbáló kurzusunk. De az egész koronája a tavaly forgalomba hozott sminkes tanfolyamunk, amelyben modern kozmetikai alapanyagok felhasználásával közepestől nagyon jó minőségű sminkes termékeket készítettünk, és persze megtanultuk a sminkek készítésének alapelveit. Az idén a hajápolás témakörét felölelő tanfolyamot tervezek, és persze a sminkes kurzusok is előtérbe kerülnek még. Egyszóval, a Házikence Tanoda elkísér téged a kozmetikumkészítés megtanulásának alapjaitól a legfinomabb szintjeiig. Szeretettel várunk!

« Ugrás az összes blogbejegyzéshez

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!