Alapanyagok a DermAkadémia-Házikence Tanoda tanfolyamokban

Alapanyagok a DermAkadémia-Házikence Tanoda tanfolyamokban

2023-11-08

Torma Viktória

Címkék: alapanyagok

Kategóriák: hobbi kencekészítőknek


Készítettünk egy alapanyag listát, amit minden kezdő tanfolyamunkhoz ingyen adunk. Az ebben szereplő alapanyagok nagyrészt lefedi, a DermAkadémia - Házikence Tanoda tanfolyamainak alapanyag-igényét, hogy optimalizáljuk a kencekészítésed költségét az első hónapokban.


Sokszor kapjuk azt a visszajelzést kozmetikum-készítő szimpatizánsoktól, hogy bár már megnéztek száz videót a neten, mégsem mernek belekezdeni a kencekeverésbe. Első látszatra túl sok mindent kell már induláskor is beszerezni, átláthatatlan az alapanyagok listája és a kiszerelések többszöröse a receptben talált felhasználandó mennyiségnek. Igy az indulás költsége becsülve, sokba kerül az első próbálkozáshoz.
Ezért a DermAkadémia csapata úgy döntött, hogy a kezdő tanfolyamokat nagyrészt olyan alapanyagokból tervezi, ami egy minimális alapanyag-listában benne vannak. Minden DermAkadémia- Házikence Tanoda tanfolyam ezekből az alapanyagokból készül, így ezekből bátorsággal be lehet vásárolni, biztosan elfogynak majd az első néhány kozmetikum készítése közben.

A tanfolyami leírások bevezetőjében, mindenhová beleírtuk, hogy a 21 alapanyagon kívül mire lesz biztosan még szükséged (mert a fő recepthez hozzátartozik), vagy plusz lehetséges kozmetikum alapanyag, receptvariációk felsorolása miatt. Így ezek a tanfolyamok nagyon gazdaságosak.


Receptjeink, kozmetikum-formulák, felhasználhatóság szempontjából nagyon összetettek, átgondoltak és modernek. De nem várják el, hogy megvásárolj ötféle alapanyagolajat, háromféle emulgeátort és tizenötféle hatóanyagot a termékek elkészítéséhez. Optimalizált befektetéssel, ügyesen, lépésről lépésre bevezetünk a kencekészítés csodálatos világába.
Tanfolyamainkon változatos kozmetikumokat készíthetsz, és megtanulhatod a kencézés főbb alaplépéseit, minimális pénz befektetésével, és biztonságos körülmények között.

« Ugrás az összes blogbejegyzéshez

Tartsuk a kapcsolatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész légy!


Írj nekünk, ha kérdésed van!